Clubheld 2017. Stem nu!!

 

Beste leden van NEC Delfzijl;

 

Als NEC Delfzijl hebben we gelukkig vele zeer gewaardeerde vrijwilligers, daar zijn wij hen allen zeer dankbaar voor. Het zal jullie niet zijn ontgaan dat één van hen, onze vrijwilliger Edwin van der Beek medio maart uit honderden landelijke aanmeldingen door KNVB-bondsvoorzitter Michael van Praag geselecteerd was bij de laatste 23 vrijwilligers voor de Oranjeselectie.  Deze voorselectie heeft ertoe geleid dat Edwin nu meedingt naar de titel van clubheld2017 van Nederland, hier zijn wij als club natuurlijk erg trots op.  Hij mag zich dan een jaar lang dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000 euro voor de vereniging!  Ter promotie van deze verkiezing is er in samenwerking met de KNVB en het Algemeen Dagblad een sportkrant gemaakt waarin een interview met Edwin is opgenomen. In de kantine liggen enkele exemplaren, tevens is het artikel terug te vinden op onderstaande link:

 

https://www.facebook.com/vvnecdelfzijl/photos

 

De vraag aan jullie allen is, roep iedereen op te stemmen op Edwin van der Beek en maak hem clubheld2017 van Nederland en NEC Delfzijl 10.000 euro rijker!! Stemmen doe je middels onderstaande link: Stemmen kan tot 31 oktober.

 

https://ad.clubheld2017.nl