Wedstrijddienst: Vrijwilligers gezocht!

Wij zijn met spoed opzoek naar vrijwilligers voor wedstrijddiensten op de zaterdag. Als vrijwilliger ben je samen met de andere wedstrijdcoördinatoren verantwoordelijk voor het ontvangst van onze eigen teams, de tegenstanders en scheidsrechters. Daarnaast moeten de teams in de rust van de wedstrijden voorzien worden van ranja en thee. Het toezien op en het schoonhouden van de kleedkamers behoort ook tot de taken.

Als vrijwilliger zal je eens in de 5 a 6 weken een ochtend en/of ingezet worden om mee te helpen. Dit zal afhangen van het aantal vrijwilligers. De ochtenddienst start om 08:00u en eindigt om 13:00u. De middagdienst begint om 13:00u en zal eindigen rond 17:00u. Een dagdeel meedraaien om te kijken of het voor je is, behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Als vrijwilliger zal je in een gezellig team terecht komen.

Geen vereniging kan zonder vrijwilligers.

Sportieve groet,

Erik, Michiel, Johan, Antoon, Marcel, Nick, Wout, Hans, Harry en Luppo.

 Het team versterken of nog vragen? Neem contact op met Luppo Bruins Slot of Antoon Velis

E-mail:  wedstrijddienst@necdelfzijl.nl
Luppo 06 531 572 84     Antoon 06-20441291