Medische staf

Wist u dat jaarlijks 3,5 miljoen sporters (ruim 30%!) een blessure oplopen en dat de helft van hen medisch behandeld moet worden? Van de geblesseerde sporters die een blessure oplopen stopt ruim 10% zelfs helemaal met sporten! Met een goede begeleiding en instructie heeft de sporter een grotere kans op goed herstel en een kleinere kans dat de blessure terugkomt.

NEC Delfzijl vindt het daarom belangrijk dat er voor alle spelende leden medische begeleiding is bij voetbal gerelateerde blessures. Het viel ons op dat niet alle leden/ouders op de hoogte zijn van onze medische staf en wat deze mensen kunnen betekenen voor de leden bij blessures en de behandeling daarvan. Om toch duidelijkheid te verschaffen naar onze leden het volgende:

Voor alle selectie elftallen jeugd, selectie elftallen senioren en alle overige spelende (jeugd) leden zijn er vaste momenten waarbij de medische staf geblesseerde spelers kan begeleiden/behandelen en zodoende naar een spoedig herstel kan helpen. Om dit allemaal in goede banen te leiden heeft de TC goede afspraken gemaakt met de medische staf en is er besloten om op de dinsdag en donderdagavond een spreekuur te houden. Behandeling van de blessures voor de niet selectie senioren en alle jeugdspelers zijn dus mogelijk op afspraak van 19.30 – 20.00 uur.

Men moet  dus van tevoren met één van de onderstaande leden van de medische staf telefonisch een afspraak maken.

 

Medische Staf:

 

Albert Plat:                      verzorger eerste elftal             06-20969270

Serena Hinrichs          verzorger 2e elftal

Wim Wildeman              fysiotherapeut                           06-50246150