• Bekendmaking Trainers JO13 t/m JO15

  NEC Delfzijl
  Jeugdtrainers seizoen 2020-2021


  Met gepaste trots presenteert NEC Delfzijl de trainer-coaches van de JO13 t/m JO15 van de jeugdopleiding.

  JO15-1
  Allard Janssen blijft komend seizoen de trainer van JO15-1. De inmiddels bijna 47-jarige Allard begon zijn trainerscarrière op 17-jarige leeftijd bij de van Eems Boys. Sindsdien is hij onder andere trainer geweest van de C1, A1, 2e elftal en 1e elftal (2e klasse). Daarna heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de gezamenlijke jeugdafdeling van Eems Boys en Neptunia. Bij NEC Delfzijl heeft Allard de JO19-1 onder zijn hoede gehad en is hij 5 jaar Hoofd Jeugdopleiding (HJO) geweest. Het afgelopen seizoen was hij trainer van de JO15-1, datgeen hij combineert met zijn baan op het Hogeland College én zijn werkzaamheden als hoofdtrainer van de Regionale Voetbalschool van FC Groningen (locatie Roden). Allard is o.a. in het bezit van TC2/ UEFA B en heeft de ambitie om in de toekomst TC1/ UEFA A te volgen. De TC is uiteraard zeer verheugd dat Allard ook komend seizoen actief blijft binnen de club en hoopt dat hij, samen met de andere trainers, het niveau van de jeugdopleiding weer een positieve impuls kan geven.


  JO15-2
  Dion Zimmerman blijft komend seizoen de trainer van JO15-2. De 22-jarige Dion is al sinds 2014 actief als jeugdtrainer bij de club en is in het bezit van TC3/ UEFA C. De Delfzijlster heeft de opleiding Sport en Bewegen (niv. 4) afgerond en studeert momenteel aan de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Groningen. Daarnaast is Dion als linksbuiten van grote meerwaarde voor het 1e elftal van NEC Delfzijl. De TC vindt het fantastisch dat Dion als een talentvolle 1e elftalspeler enthousiast is om ook komend seizoen actief te blijven als trainer van de JO15-2.

   

  JO13-1
  Jordi Westra wordt komend seizoen de trainer van JO13-1. De bijna 24-jarige Jordi woont in Delfzijl en werkt fulltime als scheepsagent bij Amasus Shipping BV. Jordi voetbalt zelf vanaf de D-pupillen bij NEC Delfzijl, waar hij tegenwoordig uitkomt voor zondag 2. De afgelopen 3 seizoenen heeft Jordi als trainer ervaring opgedaan bij verschillende teams. Zo heeft hij bij NEC Delfzijl de JO11-1, JO10-1 en de dames getraind en heeft hij daarnaast ervaring opgedaan bij de JO9 en JO17 bij Be Quick 1887. Jordi heeft de ambitie om op korte termijn zijn trainersdiploma’s te behalen. De TC ziet in Jordi een enthousiaste en ambitieuze trainer die zowel de spelers van JO13-1 als zichzelf graag wil blijven door ontwikkelen.

   

  JO13-2
  Jeffrey Roeters blijft komend seizoen de trainer van JO13-2. De 26-jarige Delfzijlster, sinds kort woonachtig in Sappemeer, was afgelopen seizoen ook al trainer van deze leeftijdsgroep. Zelf heeft Jeffrey altijd voor Eems Boys gevoetbald en speelt hij sinds de fusie met name in het tweede elftal NEC Delfzijl.  In het dagelijks leven is Jeffrey groepsleerkracht op een basisschool in Appingedam. Een trainersdiploma heeft hij nog niet behaald, maar de TC van NEC Delfzijl is ervan overtuigd dat Jeffrey met zijn (voetbal)ervaring en pedagogische kwaliteiten een zeer geschikte trainer is voor de JO13-2.