• NEC Delfzijl een club voor iedereen en met iedereen.

 • Bericht van overlijden Jurrie Ottens

  In memoriam Jurrie Ottens

  Het is met diepe droefheid dat wij jullie moeten informeren over het plotseling overlijden van onze geliefde vrijwilliger en erelid Jurrie Ottens. Afgelopen woensdagochtend is hij na zijn traditionele rondje koffiedrinken met de andere senior vrijwilligers, op zijn sportpark in elkaar gezakt. De schrik is natuurlijk groot, iedereen kent Jurrie, binnen maar ook buiten de club. Jurrie is decennialang actief geweest in vele vrijwilligersrollen van elftalleider tot jeugdvoorzitter van scheidsrechter tot barman. Zijn inzet en betrokkenheid ging verder dan zijn taken als vrijwilliger en zo was hij dan ook van onschatbare waarde voor de club een clubicoon. Het verlies van Jurrie laat een grootte leegte achter in onze club en in onze harten.

  Namens het bestuur, vrienden, vrijwilligers en leden van v.v. NEC Delfzijl zijn wij dankbaar voor wat Jurrie voor de club heeft betekend.

  As zaterdag en volgende week zaterdag als het 1e thuis speelt zullen we Jurrie gedenken in een minuut van stilte voor aanvang van de wedstrijden, daarnaast zal het 1e met rouwbanden spelen en zal de vlag op het sportpark halfstok hangen.

  In deze moeilijke tijd willen wij ons medeleven betuigen aan zijn familie, vrienden en allen die hem liefhebben. Wij wensen hun allen heel veel sterkte en kracht toe dit verlies te dragen.

  De plechtigheid voorafgaand aan de crematie is as dinsdagmiddag om 15:30 in uitvaartcentrum Fivelhof.