• IT GIET ON, WE MOGEN WEER VOETBALLEN!

  Beste allen;

  Gisteravond zijn tijdens de Corona-persconferentie de verwachte versoepelingen aangekondigd.

  Voor ons als voetbalvereniging betekent dit dat vanaf vandaag woensdag 26 januari weer mag worden gevoetbald, wedstrijden mogen worden gespeeld met publiek en de kantine weer open mag. Wel gelden onderstaande preventieve maatregelen die we in acht moeten nemen.

  1. Ben je positief getest of heb je klachten blijf thuis.
  2. Vanaf 18 jaar QR-code verplicht bij betreden van de gebouwen. Hier wordt op gecontroleerd. (Deze verplichting geldt niet voor vrijwilligers/arbeidskrachten in functie)
  3. Vanaf 13 jaar mondkapjes plicht bij het betreden en verplaatsen binnen de gebouwen. (Dit geldt niet in wedstrijdkleding vlak voor en na de wedstrijd en in de rust).
  4. Binnen de gebouwen 1,5 meter afstand houden.
  5. Bij besmettingen van 1 of meerdere spelers binnen een team moeten de rest van de spelers op de dag van de wedstrijd of training een zelftest uitvoeren. Bij een positieve uitslag blijf je thuis en laat je je testen bij de GGD. Als uit steekproefcontrole blijkt dat deze afspraak niet wordt nageleefd zal het gehele team 5 dagen niet mogen trainen en wedstrijden spelen.
  6. Publiek is gelukkig ook weer welkom op ons sportpark, wel geldt dat overal de 1,5 meter afstand in acht moet worden genomen.

  Volg voor de wedstrijdplanning het programma op de website.

  Succes allen en veel plezier