• Arjen 150 officiële wedstrijden voor NEC Delfzijl 1

    Arjen Klasens (26) speelde zaterdag 3 oktober onder bijzondere omstandigheden in een spookachtige entourage zijn 150ste officiële wedstrijd in NEC Delfzijl 1, tegen het Drentse Achilles 1894.  Over Covid 19 is voldoende gezegd en geschreven, maar leuk is het natuurlijk voor niemand. Het voetbal zal de komende drie weken voor de echte deihards thuis op de bank gevolg moeten worden. In zijn jubileum wedstrijd speelde de correcte aanvoerder en verdediger als linkerverdediger. Helaas verloor NEC Delfzijl onnodig en sneu in de allerlaatste seconde, er werd niet meer afgetrapt. Arjen heeft in 150 wedstrijden als verdediger slechts 5 keer een gele kaart ontvangen. Hij speelde zijn eerste officiële wedstrijd voor NEC Delfzijl in de bekerwedstrijd uit tegen VVK op 26 augustus 2014, deze wedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning voor NEC Delfzijl.

    Arjen speelde 127 competitiewedstrijden en 23 bekerwedstrijden. Arjen speelde veruit de meeste bekerwedstrijden in de selectie van NEC Delfzijl. Hij scoorde in competitiewedstrijden 4 keer. In bekerwedstrijden wist hij 2 keer het net te vinden. Ook scoorde Klasens jr. nog 2 doelpunten in oefenwedstrijden.

    Voor zijn NEC Delfzijl periode speelde Arjen net als zijn oudere broers zijn hele voetballeven bij Eems Boys. De trainers waar Arjen onder speelde waren Erwin Heerlijn, Kees Pranger en nu Marshall Pourier.

    Arjen nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!