• EL MAGICO DEELT 2 VIERKLAPPERS UIT.

  Afgelopen maandag wist El Magico met 0-4 te winnen van ASVB 4 terwijl een week hiervoor met dezelfde cijfers werd gewonnen van THOS 2.

  BLIJHAM – Dat de persvrijheid onder druk staat wordt zo langzamerhand ook duidelijk bij de persafdeling van EL MAGICO. Het wordt ook voor de reporters van deze afdeling steeds lastiger om een gedegen objectief verslag te maken die de lezers van ons gewend zijn.
  Waar op 10 april op sportpark centrum de mannen van trainer Sowikromo in een vermakelijke wedstrijd THOS met een 4-0 terug naar Beerta stuurde. Met doelpunten van John de Ruiter, 2 van kanon Verheek en een eigen goal van de groenhemden bleek de wedstrijd verder een hoge amusementswaarde hebben zodat de vele toeschouwers zich prima vermaakt hebben.
  Op 2e paasdag reden de Magicanen naar het prachtige voetbal complex in Blijham om daar voor de eerste keer de strijd aan te gaan met ASVB 4.
  Snel in de wedstrijd bleek dat de Magicanen de overhand hadden en gemotiveerd door steun van de vele meegereisde supporters gaven de mannen van Sowikromo geen enkele kans weg.
  Het was sneltrein Stephan van Dijken die een fraaie voorzet van ome WimWim achter de Blijhamster doelwachter kopte.
  10 minuten later was het opnieuw sneltrein van Dijken die zijn tegenstander in rook achter zich liet en de bal dit keer op de paal schoot waarna ome WimWim dit keer klaar stond om de 0-2 op het scorebord te zetten.
  Even voor rust was het diesel Roels die vanuit zijn laatste man positie rustig met de bal naar voren rommelde. Waar alle spelers van de Magische Meeuwen al weer terug liepen naar hun positie, was het gelukkig John die vertrouwen hielt in het gerommel van de voorstopper. En terecht, want de bal werd teruggelegd en vakkundig door John ingeschoten.
  Met 0-3 werd er gerust in Blijham en met het oog op de topper komende zondag werd er een tandje teruggeschakeld. Het was onze Koster die bij een hoekschop mee naar voren werd gestuurd, een goede zet want het was hoekschopnemer van Dijken die de bal tegen het glimmende hoofdje van Koster schoot en hier de bal in het netje verdween. Met de 0-4 op zak werden er niet veel kansen meer geproduceerd, het was echter doelwachter Oosten die voor deze keer in de spits stond die de grootste kans kreeg en kwam alleen voor de keeper uit. Het gevaar werd door de grensrechter al buitenspel beoordeeld en dit bracht de gelegenheids spits zo in verwarring dat hij de bal in de handen van de keeper schoot, de scheidsrechter zag dit gevaar overigens niet en liet doorspelen.
  Komende zondag spelen de Magicanen in Heiligerlee, tegen Heiligerlee 1,2 of 3 (maar net wie beschikbaar is) de topper en dan gaan we zien hoe de competitie verloop zal worden.
  We hopen dat we dan tijdig een verslag kunnen make om alle fans te informeren.

  WIST U DAT:
  - De komende 2 wedstrijden cruciaal zijn voor EL Magico
  - Dan weten of het aanhaken is voor de kampioenschaal
  - Of daarna toch gaan voor de bitterballenschaal
  - El Magico voor de 2e keer op rij de 0 heeft gehouden
  - Diesel Chris Roels nog geen wedstrijd heeft gemist
  - De tegenstander van Stephan niet weet hoe Stephan er van voren uitziet
  - Nog loopt te tollen
  - Het nog 56 dagen zijn tot……….