• NEC Delfzijl een club voor iedereen en met iedereen.

 • EL MAGICO heeft geen problemen met THOS

  EL MAGICO had ook in hun 8e competitiewedstrijd geen problemen met de tegenstander.
  THOS 2 werd op het sportpark “Abel van de Laan” met 1-5 verslagen en daarbij blijven de Magische Meeuwen ongeslagen bovenaan staan in de kelderklasse-25

  BEERTA- Na een lastige wedstrijd vorige week tegen lantaarndrager Bellingwolde stond voor de mannen van Sowikromo opnieuw een laagvlieger op het programma. Zonder de doelpuntenmakers van afgelopen week reden de Magische Meeuwen richting Beerta. Gelegenheids doelman van afgelopen week Hooites werd door trainer Sowikromo weer vervangen door het duo Roels / Oosten.
  Ook werd snoepkoning Uncle WimWim Bosker fit genoeg bevonden om de voetbalslofjes weer aan te trekken.
  De tegenstander maakte ook direct duidelijk dat ze niet als kanonvoer wilden dienen en trok alles uit de kast om de Magicanen te ontregelen. De Magicanen werden naar de kleedkamer gedirigeerd waar de temperatuur hoger was dan dat ze gewend waren op Mallorca, je kon dus direct al spreken van een warm ontvangst. Ook bleken de shirts van de vedettes aangepast te zijn aan het slim-fit model, wat ook voor de nodige onrust in de selectie zorgde.
  Nadat de basisspelers tijdens de warming-up weer even tot rust waren gekomen was het scheidsrechter Smeins die voor het begin van de wedstrijd floot.
  De Beersters begonnen fel en binnen 5 minuten lag de bal al achter doelwachter Roels.
  Na een kwartiertje en wat omzettingen in het veld begonnen de Magicanen ook aan hun wedstrijd. Na een goeie aanval was het de eer aan de Wervelende Westra om de 1-1 op het bord te zetten. Het combinatie voetbal van de Magische Meeuwen zorgde ervoor dat de Beersters er niet meer aan te pas kwamen. De gemutste Magiër van de Bosporus bracht de Magicanen op voorsprong en even voor rust was het John the Sniper die de ruststand op 1-3 bracht.
  In de rust werd doelwachter Piggy Roels vervangen door Jacky the Panther. De overige 10 kregen de voorkeur van trainer Sowikromo om te blijven staan. De wisselspelers van de Magicanen hadden hun billetjes nog niet op de resevebank neergezet of het was Johnny the Sniper die de 1-4 op het scorebord zette.
  Nadat het scorende vermogen bij de Meeuwen iets afnam werd het tijd voor het debuut in deze competitie van Uncle Wim Wim. De snoepkoning had slecht 10 minuten nodig om de bal tegen de touwen van de Beerster goal te leggen. Nadat de Magicanen de druk weer wisten op te voeren vond scheidsrechter Smeins het na 80 minuten genoeg en blies voor het einde van de wedstrijd.
  Onze verslaggever vroeg na de wedstrijd aan trainer Sowikromo hoe het kan dat de Magicanen weer een slappe start hadden. Hierop had de trainer een logische verklaring “ Mijn mannen hadden voor de wedstrijd niet gerekend op de hittegolf in de kleedkamer. Aangezien het kleden redelijk wat inspanning kost, was het overduidelijk dat de lichaamstemperatuur van de spelers aan het begin van de wedstrijd nog boven de 40 graden was en hierdoor moesten we de wedstrijd rustig beginnen”

  - ING Man of the Match bij het te perse gaan van dit stuk nog niet bekend is
  - Wim naar lange tijd zijn rentree weer heeft gemaakt
  - EL MAGICO een appende grensrechter heeft.
  - Erik Roels negatief voor de wedstrijd was.
  - EL MAGICO in nog geen enkele uitwedstrijd de 90 minuten heeft volgemaakt
  - The Panther wederom de 0 heeft.
  - Hapjes na de wedstrijd waren aangeboden door de doelwachter van THOS
  - Waarvoor dank Harrie!!
  - Het zeer gezellig is in de kantine van THOS
  - U voor een bescheiden bedrag genoemd kan worden in ons verslag
  - Bijvoorbeeld:
  - Wil je je NEC shirtje in Slim-Fit? Ga naar Johnnies wasservice