• EL MAGICO PAKT 6 PUNTEN IN 4 LUIK

  In de afgelopen 14 dagen heeft EL Magico 4x hun kunsten mogen vertonen in de provincie. Onze fans hebben het even moeten doen met een mediastilte.
  Pekelder Boys, WVV, Bellingwolde en ASVB waren afgelopen 14 dagen de tegenstander.
  Na de nederlaag tegen de koploper Heiligerlee werd de platte kar voor het einde van het seizoen afgezegd, maar zouden we de druk op de koploper hoog houden.
  Nou een week later tegen Pekelder Boys ging het al mis. In Boven Pekela werd met 5-0 verloren en veel positiefs valt er ook niet te melden buiten het feit dat het mooi weer was die dag. Een week later ging de reis naar Winschoten, waar WVV de tegenstander was in een snelle wedstrijd werd het 1-6 voor de Magicanen. Bij deze wedstrijd waren geen verslaggevers aanwezig dus ook hier valt weinig over te melden.
  Dan op de woensdag naar Bellingwolde waar normaal gesproken het 4e op het programma staat. In de praktijk sta je tegen de JO19 van Bellingwolde te spelen, aangevuld met spelers uit het 1e. Een paar zwakke momenten van El Magico zorgt er in de 2e helft voor dat je een 0-2 ruststand weggeeft in een 5-3 nederlaag.
  Dan afgelopen zondag..
  DELFZIJL- Op het programma staat ASVB 4. In Blijham werd het 0-4 voor de magische meeuwen
  Met een fitte selectie van 16 man begon EL Magico aan de wedstrijd. Bij de 16 zaten dit keer 3 gastspelers DJ, Sander en Dylano bedankt.
  Het is namelijk zo dat een aantal Magicanen nog hun corona herstelbewijs moest halen voor het tripje over 31 dagen en deze jongens zijn nu ook geslaagd.
  Voor aanvang van de wedstrijd kregen de Magicanen een bal aangeboden door de leidsman van deze dag Dhr Damveld, waarvoor dank.
  Deze speelbal is speciaal voor de Magicanen meegenomen uit Milaan en hier valt veel over te zeggen deze wedstrijd, want was hij niet te ligt, is hij niet te klein. Toch werd besloten om met de AC Milaan bal te spelen en maar goed ook.
  We begonnen de wedstrijd dan ook met hoe wij geƫindigd waren in Blijham, de bal werd vanuit een hoekschop wederom tegen het hoofdje van Koster geschoten die daarmee de bal opende.
  Daarna stond er binnen 20 minuten al 5-0 op het scorebord. Het was duidelijk dat EL Magico hun frustratie van de afgelopen weken op een sportieve wijze even kwijt moest. Er werd gerust met een stand van 9-0 en is de 2e helft werd de ban alweer gebroken. Het was Sander die de eer van de 10e goal had en hierna konden de Magicanen weer rustig verder want het kratje was al vergeven.
  De show werd verder opgevoerd en de thuisploeg mocht uitlopen naar 16-0. Hierna mochten de witte muizen iets terugdoen en hun goaltje mee pikken. Hierna kon El Magico nog iet terugdoen en binnen een paar minuten stond er 18-1 op het scorebord. De laatste goal van de wedstrijd werd gegund aan onze gasten uit Blijham.
  De volgende wedstrijd is de derby in en tegen Siddeburen aanvang 10:00 en op woensdag 25 mei volgt de wedstrijd tegen WVV op sportpark Centrum aanvang 20:00
  WIST U DAT

  - Jordy topscoorder was deze wedstrijd met 5 goals
  - Dennis er 4 scoorde, DJ 3 en Stephan 2 goals maakten
  - Jack, Koster, Sander en Wim de overige schutters waren
  - Er volgens Martin altijd volgends de regels gespeeld moet worden
  - Leutje Boerma zijn eerste minuten bij EL MAGICO
  - Dit ook een vader-zoon momentje is
  - Jordy topscoorder is van EL Magico
  - Martin zijn vrijgezellig feestje heeft gehad.
  - De wc in de Doofpot al 14 dagen verstopt is
  - EL Magico nog 3 wedstrijden moet
  - Van de 10 uitwedstrijden er 5 heeft verloren
  - Thuis nog ongeslagen is