• Elsin Yilmaz de cirkel is rond

  Het is zover! Morgen speel ik mijn laatste wedstrijd (weliswaar een oefenwedstrijd) op niveau. Morgen speel ik met NEC Delfzijl tegen DVC Appingedam. Ik ben in Delfzijl, destijds VV Neptunia, begonnen en ben via Appingedam, destijds VV Appingedam bij FC Groningen terechtgekomen. Vervolgens heb ik in het eerste van VV Appingedam gespeeld. Nu ik aantal jaren in het eerste van NEC Delfzijl heb gespeeld is het cirkel voor mij als speler rond. Toeval of niet dit is de mooiste afscheidswedstrijd voor mij!

  Ik ben al aantal jaren actief als trainer en zal me hier verder op focussen. Volgend seizoen volg ik de cursus UEFA B, waar ik heel veel zin in heb!

  Voor eenieder waarmee ik heb samengewerkt, bedankt! En tot op of langs de voetbalvelden.

   

  Gr Elsinho

   

  Elsin speelde bij NEC Delfzijl 67 officiële wedstrijden in het eerste elftal waarin hij 25x scoorde, daarnaast scoorde hij nog 9x in een oefenwedstrijd. Naast zijn scorend vermogen was Elsin een dragende speler binnen het team en liet het elftal beter spelen. Helaas kunnen we niet langer genieten van zijn kunsten als voetballer op het veld maar zijn we blij en trots dat we hem voor de club hebben kunnen behouden als trainer en wensen hem daarbij heel veel succes en plezier.   

   

  Elsin bedankt en succes vandaag in je laatste wedstrijd tegen je oude club.

   

  Bestuur NEC Delfzijl