• Een paar tientjes maken een groot verschil

  Energie besparingstip (zie ook de nieuwsbrief *)

  Een paar tientjes maken een groot verschil

  De ontwikkelingen in de wereld raken ons allen en stemmen ons soms somber. De energieprijzen schieten door het dak, ieder in z’n eigen situatie moet hier in deze onzekere tijd een weg in vinden. Met een budget van €50.000 kan iedereen energieneutraal wonen maar ook met een paar tientjes zijn forse besparingen te realiseren. Het leek ons daarom een goed idee om het gezamenlijk aan te pakken. Wij als vereniging zullen jullie periodiek via de social mediakanalen voorzien van handige energiebesparende tips die soms niets of maar een paar tientjes kosten. Daarnaast vragen we jullie ook om met ideeën te komen voor de club maar ook voor ons allemaal. Je kan je ideeën mailen naar secretaris@necdelfzijl.nl maar er komt in de kantine ook een whiteboard te hangen waar je ideeën op post-it papiertjes kan schrijven en op de het bord kan plakken. Het resultaat zullen we van tijd tot tijd met jullie delen, hetzij via "tip van de week" of via de mail.

  De tips komen voor een groot deel uit de Webinar Energiezuinig wonen voor max €50, deze bevelen we van harte bij jullie aan. Webinar 'Energiezuinig Wonen' voor max € 50,- - YouTube

  Allemaal heel veel succes!

  *Indien u als lid de nieuwsbrief niet heeft ontvangen controleer dan even of bij de vereniging wel uw juiste mail adres bekend is.