• In memoriam Ko Mulder

  Ons bereikte het droeve bericht dat op 7 januari jl. ons erelid de heer T.J Mulder, Ko, op 85-jarige leeftijd is overleden. In zijn actieve periode als speler was Ko een grote kracht op het middenveld bij v.v. Neptunia. Het hoogtepunt uit zijn voetbalcarrière was, toen hij in 1963 met het 1e elftal van v.v. Neptunia om het landskampioenschap heeft gespeeld. Naast speler was hij zowel bij v.v. Neptunia als v.v. Eemsboys actief als trainer en voorzitter van het jeugdbestuur. Als trainer van het 1e elftal van v.v. Eemsboys heeft hij 3 keer een kampioenschap behaald. Ook bij v.v. Neptunia is hij trainer geweest van het 1e elftal en is hij een aantal keren als interim-trainer opgeroepen. Later is hij nog actief geweest als trainer bij jeugdelftallen.

  Na zijn actieve periode was Ko vaak langs de lijn te zien bij v.v. Neptunia en v.v. Eemsboys en na de fusie bij NEC Delfzijl, want voetbal zat hem in het bloed. De afgelopen jaren zagen wij hem minder bij onze club, omdat zijn gezondheid hem parten speelde, maar tijdens de jubileum dag ‘100 jaar Voetbal Delfzijl’ was Ko, als erelid, nog even aanwezig op ons sportpark. Wij herinneren ons Ko Mulder als een veelzijdig fanatiek en zeer betrokken lid en zijn er trots op dat hij bij ons heeft gespeeld en gewerkt.

   

  De uitvaart zal op maandagmiddag 13 januari om 17.00 uur in besloten kring plaatsvinden.

   

  Wij condoleren zijn vrouw Liesje, de kinderen, kleinkinderen en hun naasten met dit grote verlies en wensen hen veel sterkte toe.

   

  Namens bestuur, vrienden, sponsoren, medewerkers, vrijwilligers en leden v.v. NEC Delfzijl