• NEC Delfzijl een club voor iedereen en met iedereen.

 • Kom voetballen bij NEC Delfzijl (meiden en jongens)

  Nieuwe jeugdleden NEC Delfzijl.

  Ondanks deze moeilijke tijd voor ons allen is de Jeugdcommissie van NEC al volop bezig met de organisatie van het nieuwe seizoen. We delen daarom de richtlijnen rondom nieuwe jeugdleden met jullie, zodat we onze indeling tijdig kunnen publiceren.

  Voor het nieuwe seizoen kunnen jeugdspelers zich aanmelden als lid van NEC Delfzijl.
  Bij NEC Delfzijl bieden we alle jeugdspelers zo veel mogelijk gelijke kansen om het maximale uit hun voetbaltalent te halen. Dat staat samen met plezier voorop bij onze jeugdopleiding en hebben we ook beschreven in ons Jeugdbeleidsplan.

  Wij bieden naast de wedstrijden op zaterdag, wekelijks twee trainingsmomenten aan. Iedere jeugdspeler krijgt de mogelijkheid om zich te ontwikkelen onder begeleiding van onze jeugdtrainers.

  Meidenvoetbal
  Onze meidenafdeling is al enkele jaren zeer succesvol. Alle MO-teams bij NEC Delfzijl trainen ook twee keer per week. Het komende seizoen zullen wij starten met diverse meidenteams.

  Gratis clinics voor toekomstige leden
  Om kennis te maken met onze vereniging willen we op nog nader te bepalen dagen clinics gaan houden. Iedereen die kennis wil maken met de voetbalsport zowel meiden als jongens zijn dan van harte welkom. Wij komen hier nog op terug dus houd facebook, twitter of de website van NEC Delfzijl goed in de gaten.

  Jeugdspelers (meiden en jongens) die geïnteresseerd zijn om bij NEC Delfzijl te gaan voetballen, kunnen contact opnemen met Edwin v/d Beek, Hoofd Jeugd Coördinator (edwinvanderbeek71@gmail.com of aanmelden via de website https://www.necdelfzijl.nl/aanmelden/

  We zeggen graag  TOT ZIENS  bij NEC Delfzijl