• Lancering Toernooien website

  Voorbereiding eigen zomer toernooien 2020

  De toernooi organisatie van NEC Delfzijl is inmiddels gestart met de voorbereiding op onze eigen zomer toernooien en we hopen dan ca 80 teams en 800 spelers en speelsters te verwelkomen. Er is vanaf heden zelfs een eigen website gelanceerd, waar informatie over de toernooien op staan en je als team kunt inschrijven. Deze website is te benaderen via menu Toernooien op onze eigen website van NEC Delfzijl of ga direct naar https://necdelfzijltoernooien.webnode.nl/

  Op vrijdag 5 juni wordt er afgetrapt met de traditionele vrijdagavond Dames 7x7 toernooi waarin 8 teams strijden om de felbegeerde cup. Trots kan de organisatie melden dat Dames 7x7 inmiddels VOL is. Aansluitend op zaterdag 6 juni vindt de 3e editie van de Meiden en Dames cup plaats. Inschrijving voor teams MO11, MO15, MO19 en Dames 11x11 is in volle gang. Dat geldt ook voor het slottoernooi op zaterdag 13 juni 2020: Jannes Bosscher Jeugdcup voor jeugdteams O7 tm O13. Er is nog plek op 6 juni en 13 juni, dus teams kunnen zich hiervoor nog inschrijven.

  Vrijwilliger of sponsor worden?

  Al aantal jaren zijn Pieter Grootendorst en Jonathan Scheeringa het vaste team van toernooiorganisatie NEC Delfzijl.  Toch doen zij de organisatie niet alleen en om de toernooien voor te bereiden krijgen zij hulp van o.a. kantine,- en sponsorcommissie, jeugdbestuur en wedstrijddienst.

  Net als vorig jaar rekenen we ook dit seizoen op de toernooidagen zelf op hulp van ouders en spelers! Dat kan als teamlid van het organisatie team of door te helpen in de horeca of als spelbegeleider/scheidsrechter. Meehelpen laat het ons weten. Als voorbeeld: voor de Jeugdcup zijn ca 45 vrijwilligers nodig en zonder jullie hulp kan het toernooi niet bestaan.

  Naast de vrijwilligers zijn sponsors en partners nodig om de toernooien rond te krijgen. Er zijn diverse sponsormogelijkheden voor onze toernooien en draag je onze toernooien een warm hart toe en wil je sponsor of partner worden of wil je meer informatie hierover laat het ons weten. Zie ook informatie op onze toernooien website.

  Toernooi organisatie NEC Delfzijl