• Nieuw initiatief steekt NEC Delfzijl hart onder de riem 

   

  De Nationale Sport Loterij is een nieuw initiatief met een bijzondere missie. Deelnemers kopen een lot en steunen daarmee direct hun eigen, lokale sportvereniging. Zeker in deze bijzondere tijden kan de amateursport wel een steuntje in de rug gebruiken. Speel je mee? Je maakt bovendien kans op splinternieuwe auto’s, Iphones en honderden andere prijzen. Televisiepresentator Ron Boszhard is ambassadeur van de Nationale Sport Loterij. “Dit initiatief is bij uitstek geschikt om jouw eigen club te helpen. Meedoen dus!’

   

  De Nationale Sport Loterij is een online initiatief. Je kunt dus geen fysieke loten in bijvoorbeeld een winkel kopen. Via de website van de Nationale Sport Loterij kun je een lot kopen voor €10.- en hiervan gaat €7,- direct naar de sportvereniging van je keuze.

   

  Trekking
  De trekking vindt plaats op 24 september 2021 en de opbrengsten voor verenigingen worden wekelijks uitbetaald. Er zijn slechts 600.000 loten beschikbaar dus aarzel niet en speel mee. Iedereen van 18 jaar en ouder mag meedoen. Ook als je zelf geen lid bent van een vereniging maar wel de amateursport een warm hart toedraagt, kun je meedoen.

   

   Koop hier uw lot!

   

  Twijfel niet en doe mee, ga snel naar www.nationalesportloterij.nl. Samen helpen wij onze mooie vereniging!