• NEC DELFZIJL ORGANISEERT VRIENDINNENDAG

    Op zaterdag 12 juni organiseert NEC Delfzijl van 10.00-12.00uur een ‘Vriendinnendag’,speciaal voor meiden en vrouwen van alle leeftijden. Zowel leden als geen leden zijn van harte welkom om, onder leiding van gediplomeerde trainers, deel te nemen aan verschillende voetbalactiviteiten op Sportpark Centrum. Ben jij een fanatieke voetbalster of wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met voetbal? Meld je dan snel aan!

    Aanmelden

    Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Stuur een mail naar vriendinnendag@necdelfzijl.nl en vermeld daarbij je naam, geboortedatum en telefoonnummer. Mocht je al lid zijn van NEC Delfzijl of een andere voetbalvereniging, dan horen we graag in welk team je speelt. Daarnaast kun je de naam van je vriendin benoemen, zodat jullie in hetzelfde groepje ingedeeld worden.

    Meer informatie of vragen?

    Voor meer informatie over de vereniging kun je alvast een kijkje nemen op de website www.necdelfzijl.nl. Mocht je nog meer informatie willen ontvangen of nog andere vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar vriendinnendag@necdelfzijl.nl.