• Nieuwe Technische Commissie

  NEC Delfzijl trapt het nieuwe seizoen af met een nieuwe technische commissie.

   

  De huidige technische commissie, Dick Verburg en Gerard Klasens, geven na jaren van trouwe dienstverlening het stokje over aan ‘een nieuwe generatie’. Inmiddels is deze nieuwe technische commissie achter de schermen al enkele maanden actief en is het de hoogste tijd om onszelf aan u voor te stellen. 

   

  Jan van der Zweep richt zich naast zijn rol als voorzitter van de commissie, met name op de A/B-selectie. Jasper Noordhoff en Steven Moes willen graag bouwen aan de toekomst. De technische dribbelaar en de centrale verdediger uit het derde elftal zullen zich beide richten op de jeugdafdeling van de club. Onze speerpunten zijn plezier, ontwikkeling en samenwerking.

  Jorn Verburg treedt in de voetsporen van zijn vader. De dynamische linksachter uit het derde elftal, die te herkennen is aan het rugnummer zeven, houdt zich bezig met de overige seniorenteams. Ook wordt hij aanspreekpunt voor het nieuwe zaalvoetbalteam van NEC Delfzijl.

  Corena Landstra en Miranda Vermeij zijn toegevoegd aan de technische commissie om het meiden- en vrouwenvoetbal op de kaart te zetten. Daar waar Corena al ver voor het succes van de Oranje Leeuwinnen zelf als kleine welp op het veld verscheen, voetbalt Miranda pas sinds vier jaar. Beide dames zijn fanatieke, aanvallende speelsters uit het zevental van de vrijdagavond.

  Op deze manier denken wij een goeie mix te hebben tussen man en vrouw in onze technische commissie. Wij zijn erg gemotiveerd om aan de slag te gaan binnen onze mooie club. Wij staan dan ook voor de quote: “Presteren met plezier”


  De technische commissie.