• Opstarten website

    De laatste weken wordt er door een team van vrijwilligers hard gewerkt aan een het bouwen van een volledig nieuwe website die ons in staat stelt informatie over wedstrijden, uitslagen en andere nieuwsfeiten nog sneller en directer met onze leden te kunnen delen. Daarnaast is de nieuwe website compatible met de meeste smartphone platvormen.

    De website is nog niet klaar maar aangezien een aantal functionaliteiten van de oude website niet meer worden ondersteund (o.a. het wedstrijdprogramma) hebben we besloten om alvast over te gaan naar de nieuwe website. Op deze wijze kan alvast kennis worden gemaakt met de nieuwe website. Achter de schermen zal het team doorgaan met het verder bouwen van de website en worden jullie op de hoogte gehouden over de voortgang.

    De linkjes naar o.a. het aanmeldformulier voor nieuwe leden en aanmelden voetbalschool Eemsdelta zijn nog niet beschikbaar. In de kantine liggen in de overgangsperiode formulieren die kunnen worden gebruikt. De ingevulde formulieren kunnen in de postbus in de hal van de kantine worden gedeponeerd.

    Neem voor vragen of onduidelijkheden contact op met hansroeters@hotmail.com. Wensen of ideeën m.b.t de nieuwe website zijn ook van harte welkom.

    Het communicatieteam