• NEC DELFZIJL ORGANISEERT UNIEK ORANJEFESTIVAL

  Ieder seizoen vinden veel kinderen hun weg naar voetbalvereniging NEC Delfzijl. Samen met hun vriendjes en vriendinnetjes genieten zij daar van veel voetbalplezier. Om geïnteresseerde jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert NEC Delfzijl op zaterdag 24 april van 09.30-12.00 uur een uniek Oranjefestival op Sportpark Centrum. Uiteraard kunnen kinderen die al lid zijn van de vereniging zich ook aanmelden voor het Oranjefestival.

   

  Oranjefestival

  Het Oranjefestival is een initiatief van de KNVB om verenigingen te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd. Verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes met spelersnamen, waarmee de deelnemers echt voetballen als Oranje. De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals. Zij erkennen het belang van sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier begonnen!

   

  Aanmelden Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform https://www.knvb.nl/eventfinder staan alle Oranjefestivals vermeld. Wanneer je zoekt op ‘Delfzijl’ komt het Oranjefestival naar voren en vind je de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit NEC Delfzijl volgt dan een bevestiging en meer informatie over het Oranjefestival.

   

  Meer informatie of vragen? Mocht je meer informatie of vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar oranjefestival@necdelfzijl.nl of een kijkje te nemen op de website www.necdelfzijl.nl