• NEC Delfzijl een club voor iedereen en met iedereen.

 • Sponsoren

  vv NEC is op 1 juli 2014 van start gegaan. De vereniging telt ruim 650 leden en is ontstaan uit een fusie van vv Eems Boys en vv Neptunia. De sponsoren van de 2 verenigingen zijn allen mee overgekomen naar NEC en zijn sindsdien een stabiele pijler onder het NEC fundament.

  NEC is zich  bewust van de maatschappelijke functie welke de vereniging in Delfzijl en omgeving heeft.  We willen een actieve en bloeiende vereniging zijn voor iedereen die voetbal een warm hart toedraagt. Daarbij is de ligging van het sportpark CENTRUM cruciaal, zoals de naam al aangeeft is het vanuit alle hoeken bereikbaar en zichtbaar hetgeen de maatschappelijke rol van dit mooie sportpark bevestigd.

  Deze bovenstaande ambities kunnen wij niet realiseren zonder de inzet van onze leden, vrijwilligers en maatschappelijke partners. Door middel van sponsoring kunt u als bedrijf of ondernemer de maatschappelijke partner worden van NEC welke bijdraagt aan het fundament van onze vereniging. Wij beogen met de sponsoring een samenwerking waarbij zowel de sponsor als NEC voordelen behalen. Er wordt 2 keer per jaar een sponsoravond  en sponsor rondvaart door de havens van Delfzijl georganiseerd. Deze sponsoravond is veelal op locatie bij een sponsor van NEC zodat we kennis kunnen maken met de werkzaamheden van deze onderneming en de bezoekende ondernemers.

  Vv NEC Delfzijl biedt diverse sponsorpakketten  en of mogelijkheden aan. Heeft U interesse of ideeën dan kunt  U contact opnemen met de volgende personen of stuur een mail naar sponsoringnec@gmail.com.

  Harrie Slort                                 0653190288

  Lodewijk Brondijk                        0654720799

  Irene Groenewold                        0612202694

  Jordi Westra                                0648530796

  Rolf Krist                                    0615692569