• NEC Delfzijl gaat voor een nieuw record met de Grote Clubactie

  Ook dit jaar weer doen wij mee met de Grote Clubactie. Na een aantal recordopbrengsten de afgelopen jaren hopen we ook dit jaar weer samen met de hulp van vele verkopers en kopers een recordbedrag voor de club binnen te halen.

   

  Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. 

   

  De opbrengst willen we voornamelijk besteden aan een nog te bepalen doel binnen de jeugdafdeling van NEC Delfzijl (Ideeën zijn welkom op secretaris@necdelfzijl.nl)

  De start van de landelijke lotenverkoop is as zaterdag 24 september. 

   

  Verkoopboekje met QR-code

  Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.   In dit filmpje worden ook handige tips gegeven voor de verkopers om zoveel mogelijk loten te verkopen en dit te blijven volgen op je eigen verkooppagina.

   

  Natuurlijk kunnen kopers ook nog op de traditionele wijze loten kopen door een aankoopformulier met pen in te vullen in het boekje.  

   

  Voor de individuele verkopers en teams die de meeste loten verkopen zijn er ook weer mooie prijzen te winnen. 

  We doen het samen

  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving. Koop lootjes en help ons weer een mooi recordbedrag te verdienen voor de club. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

   

  Succes allemaal en dank voor uw steun.