• NEC Delfzijl een club voor iedereen en met iedereen.

 • Trainers wisselingen

  Afscheid Etienne Spalburg en aanstellingen Jurrie Smit (O-19-1), Johan Kaasjager (O-19-2) en Niek van Eerden (O-17-1)

   

  Etienne heeft na vele jaren zich te hebben ingezet bij NEC afscheid genomen van onze club.

  Etienne gaat zijn loopbaan als trainer voortzetten bij WVV 0-23 en dit team zal uitkomen in de 4de divisie.

  Als trainer en als mens heeft Etienne vele spelers bij NEC naar een hoger niveau weten te brengen, zowel op voetbalgebied maar ook in de persoonlijke ontwikkeling, heeft Etienne een bijdrage geleverd in de ontwikkeling van onze spelende leden.

  Hij heeft in de bovenbouw vele groepen getraind, 0-15, 0-17 en ll het 0-19 team. Tussendoor nog even ingevallen bij de B-selectie en ook coaching op zich genomen op de zaterdagen.

  Al met al een meer dan betrouwbare, sociale, discipline gedreven, eerlijke, vriendelijke en behulpzame trainer welke ons gaat verlaten.

  Wij gunnen Etienne deze kans maar zullen hem wel gaan missen. Woensdagavond 30 mei was de voltallige 0-19 selectie aanwezig om afscheid van hun trainer te nemen (zie foto).

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

  Jurrie Smit (Links op de foto), nu trainer van de 0-17-1 groep, zal het stokje van Etienne overnemen. Jurrie heeft vanaf de winterstop het stokje van Hans Noorman overgenomen en dit vol overgave weten uit te voeren.

  Jurrie is een gedreven en ervaren trainer die op een sociale wijze het beste in een groep naar boven weet te krijgen.

  Jurrie is woonachtig in Holwierde en heeft getraind en gespeeld bij vv Holwierde. Hij heeft het goed naar de zin bij NEC-Delfzijl en vandaar dat hij de TC vol overgave zijn ja-woord voor het komend seizoen heeft gegeven.

  Wij wensen Jurrie veel plezier, gezelligheid en resultaten toe en wij zijn ervan overtuigd dat de 0-19 groep in goede handen bij hem zal zijn.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

  Johan Kaasjager (Rechts op de foto) heeft zich het gehele seizoen, eerst met Hans en later met Jurrie, ingezet rondom de trainingen en coaching van de 0-17-1 groep.

  Johan is zo langzamerhand iemand die niet is weg te denken bij NEC en de werkzaamheden welke hij verricht houden niet op bij het trainen van een groep.

  De samenwerking tussen Johan en Jurrie is de 2de helft van het seizoen erg goed verlopen en wij zijn daarom ook blij te kunnen mededelen dat Johan het komend seizoen zijn kennis en kunde zal gaan inzetten bij het 0-19-2 team.

  Hij zal dit in nauwe samenwerking met Jurrie gaan invullen.

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Voor de 0-17 groep is Niek van Eerden voorlopig de man die alles in goede banen zal gaan leiden. De TC had vroegtijdig een trainer aangesteld voor deze talentvolle groep en alles leek dan ook in kannen en kruiken, echter door onvoorziene omstandigheden heeft de beoogde trainer op een laat tijdstip af moeten zeggen. Niek is dus bereid om het elftal, voorlopig, onder zijn hoede te nemen.

   

  De TC is zeer content met bovenstaande en ziet het komend seizoen dan ook met vertrouwen tegemoet,