• NEC Delfzijl een club voor iedereen en met iedereen.

 • Van de Ledenadministratie

  Ondanks dat er niet meer gevoetbald wordt en er door de (jeugd)teams nu weer een beetje getraind kan worden loopt het seizoen 19-20 stilletjes ten einde.

   

  Helaas zijn er dan ook altijd leden die besluiten om te stoppen met voetbal of kiezen voor een andere vereniging.

  Graag willen we er op wijzen dat wanneer je hebt besloten het volgende seizoen niet meer te voetballen of bij overschrijving, je zelf of bij jeugdleden de ouders/verzorgers verantwoordelijk bent voor de afmelding van de vereniging. Het afmelden kan via het afmeldformulier te vinden op de site (onder hoofdstuk ledenadministratie) Hierna krijg je een bevestiging van de ledenadministratie en ben je afgemeld.

  Heb je een afmelding doorgegeven aan je leider, coördinator of wie dan ook, Dit is geen correcte afmelding en wordt niet verwerkt en zal je aan het begin van het seizoen 20-21 opnieuw  contributieplichtig zijn.

  Bij een correcte afmelding krijg je dus altijd een bevestiging van de ledenadministratie.

  Twijfel je of je correct hebt afgemeld, neem dan contact op met de ledenadministratie en voorkom een hoop ergernis bij beide partijen.

   

  Ook voor mensen die hun contactgegevens zijn veranderd vraag ik U als U dat nog niet heeft gedaan dit door te geven aan de ledenadministratie. U krijgt ook van uw wijziging altijd een bevestiging.

  Op de factuur die U krijgt staat altijd de gegevens die wij van U hebben, ik vraag U dit te controleren en wijzigingen door te geven.

  Ook voor het doorgeven van de juiste contactgegevens en de gevolgen van het niet doorgeven ervan,  bent U of ouder/verzorger van een jeugdlid zelf verantwoordelijk.

  Mochten er nog vragen zijn kunt U altijd contact opnemen met de ledenadministratie (ledenadmin@necdelfzijl.nl)

   

  Voorkom een hoop gedoe en zorg voor juiste contactgegevens!!!!!

   

   

  De ledenadministratie