• Zondag 2 blijft op kampioenskoers.

  Afgelopen zondag was de 2e wedstrijd van dit jaar.
  Stadspark was op deze druilerige zondag ochtend de tegenstander. De heenwedstrijd in Groningen eindigde in 4-4 en daarmee was het team van Bosje en Hooites gewaarschuwd.
  19 Magicanen melden zich voor deze wedstrijd en dat betekende dat 3 tassen niet open gingen. We starten moeizaam tegen de Groningers en kregen nog niet veel grip op het spel van de tegenstander.
  Uit een van de weinige counters wist El Magico toch te scoren. Het was Maurice ‘de Nauchert ‘ die zijn tegenstanders het bos in stuurde en met een goeie aanval de 1-0 op het scorebord te zetten.
  Na deze goal bleef het speelbeeld het zelfde en bleven de Magicanen onder druk staan. Dit was ook de inleiding tot de goal van Stadspark. Een misverstand tussen Frenky Steenbergen en Jacky de Glowing Panther, in combinatie met plots dalende ballen, wist de aanvaller van Stadspark van de misverstand gebruik te maken en de 1-1 tot ruststand te maken.
  Na een donderspeeche van de 2 topcoaches kwam El Magico iets frisser op het veld. De tegenstander werd iets sneller vast gezet, waardoor Stadspark niet meer aan het aanvallen toe kwam. Het spel bleef wel slordig maar het was de tovenaar van de Bosporus die met een prachtige lob de keeper van Stadspark het nakijken gaf en daarmee de 2-1 noteerde.
  Uiteindelijk was het Jordy die de genadeklap uitdeelde voor Stadspark en de 3-1 uit een perfecte counter mocht noteren. Tevens zou dit de eindstand worden.
  Komende zondag speelt El Magico tegen Haren. Deze topper tussen de nr 1 en nr 2 wordt om 10 uur gespeeld in Haren.

  Wist U dat…….
  - De Nauchert de prijs heeft gewonnen voor uitzonderlijk onvoorspelbaar gedrag.
  - Deze prijs nog steeds goed in de lak zit.
  - El Magico 6 verliespunten minder heeft dan de concurrentie
  - Wim weer een klein zaagje voor het publiek heeft laten zien
  - El Magico op woensdagavond traint.